Contact en samenwerken met Eetblog

Eetblog is de nieuwssite van Gonny van der Zwaag, blogger en freelance tekstschrijver. Sinds 2015 schrijft ze op Eetblog over eten en drinken, handige apparaten voor in de keuken, tips over ingrediënten en meer. De nadruk ligt vooral op handige tips en inspiratie, niet zozeer op recepten.

Samenwerken met Eetblog

Eetblog werkt graag samen met bedrijven en organisaties die een nieuw product of een nieuwe dienst onder de aandacht willen brengen. Dit is mogelijk in de vorm van een review, een sponsored post of een andere manier om samen te werken. Hieronder zie je de mogelijkheden:

  • Advertorial: een bespreking van het product of de dienst van de adverteerder, bijvoorbeeld een Sousvide-apparaat, fornuizen, koffiemachine of maaltijdbox van een bepaald merk. In het artikel staat duidelijk de naam van de adverteerder.
  • Sponsored post: een blogartikel in de stijl van Eetblog over een onderwerp dat in gezamenlijkk overleg wordt afgesproken. Dit onderwerp moet passen binnen de formule van Eetblog, bijvoorbeeld ’10 redenen waarom jij een Airfryer wil’, ‘5 tips voor koken met kinderen’. Boven- en onderaan het artikel staat duidelijk de naam van de sponsor.
  • Banners: een banner die voor een bepaalde tijd op de website wordt getoond.
  • Social media: promoten van een bericht via Instagram, Facebook of Twitter.
  • Winactie: het ter beschikking stellen van een product of dienst om te verloten onder de bezoekers en volgers van Eetblog.

Mail me voor contact!

Heb je een idee voor een samenwerking, laat dan weten hoe je de samenwerking het liefst zou invullen, dan komen we er samen wel uit! Mail naar Gonny via info@eetblog.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Bij alle samenwerkingsverbanden en publicaties zal worden vermeld dat het om een gesponsord artikel gaat, volgens de regels van de Stichting Reclame Code Commissie.