Smalt zoutmolen met speaker

Deze slimme zoutmolen is ook een speaker en sfeerlamp

Peper- en zoutmolens horen op tafel, maar de slimme zoutmolen Smalt zorgt dat je er meer uit haalt. Er zit een sfeerlamp in, je kunt luisteren naar de ingebouwde Bluetooth-speaker en hij meet ook nog de juiste hoeveelheid zout voor je af.

Smalt zoutmolen met speaker

Smalt zoutmolen

Gezellig met z’n allen rond de zoutmolen… klinkt niet erg spannend, wel? Maar met Smalt zoutmolen haal je een geweldig keukenhulpje in huis. Hij meet de juiste hoeveelheid zout af, zorgt voor sfeerverlichting en speelt een leuk deunde in de keuken. Smalt meet de juiste hoeveelheid zout voor je af en laat het vallen in een bakje onderin het apparaat.

Je kunt de hoeveelheid zout afmeten door op een knop te drukken. Je kunt ook de app gebruiken, zodat je op afstand zout kunt doseren. Verder kun je je smartphone schudden, zoals een normaal zoutvaatje of een knijpbeweging op het scherm maken, alsof je met je vingers in een zoutvaatje grijpt. Maar daarmee houdt het niet op, want je kunt ook met je stem bedienen, dankzij de samenwerking met virtuele assistent Amazon Alexa. Lukt dus ook als je viezen handen hebt.

Smalt zoutmolen

Voor de gezelligheid vind je in de Smalat ook een Bluetooth 4.0 speaker waarmee je draadloos muziek van je smartphone kunt afspelen. Er zit ook een sfeerlicht in, voor de romantische sfeer tijdens een etentje. Muziek en licht bedien je met knoppen op de zoutmolen of via de app.

Je krijgt deze handige zoutmolen in handen via Indiegogo, waar je 84 euro betaalt om aan de crowdfunding-actie mee te doen. Hij wordt in maart 2018 geleverd.