Foodsniffer in gebruik

Met Foodsniffer check je of vlees nog goed is

Als je wel eens twijfelt of eten nog wel goed is, dan gooi je het waarschijnlijk uit voorzorg weg. Hoeft niet, want met de Foodsniffer kun je makkelijk controleren of het nog OK is.

Foodsniffer in gebruik

Foodsniffer waarschuwt als vlees bedorven is

Stel, je haalt wat vlees uit de diepvries, dat je later wilt eten. Er komt iets tussen, waardoor je pas een dag later aan je biefstuk of kipfilet kunt beginnen. Je ruikt eraan en twijfelt. Foodsniffer is in dat geval een uitkomst, al zul je er wel $130 voor over moeten hebben. In plaats van je neus vertrouw je op de technologie van dit apparaatje. Hij kijkt of rundvlees, varkensvlees, gevogelte of vis nog steeds goed is om te eten. Daarbij worden de gassen gemeten die vrijkomen bij vlees dat aan het bederven is. Vervolgens krijg je een seintje of het nog veilig is om te eten.

Foodsniffer kleuren

Het klinkt misschien als een dure en overbodige gadget, maar voor mensen die geen reuk hebben kan het hun leven redden. De Foodsniffer werkt samen met een smartphone-app waarop je de resultaten uit aflezen. De batterij gaat 12 uur mee en je kunt kiezen uit meerdere vrolijke kleuren.

Foodsniffer app