KitchenAid Special Edition 100 jaar

KitchenAid viert 100 jaar met lichtblauwe Special Edition standmixer

KitchenAid viert het honderdjarig bestaan en dat moet gevierd worden met een Special Edition van de standmixer. Deze speciale uitvoering zal maar korte tijd verkrijgbaar zijn in de kleur Misty Blue. Het bedrijf grijpt daarbij terug op een van de eerste kleuren waarin de keukenmachine verkrijgbaar was. Ook leuk om te weten: de originele KitchenAid standmixer was alleen verkrijgbaar in het wit. Pas in 1955 kwam er een gekleurde versie, namelijk in European Blue.

100 jaar KitchenAid

Bij dit jubileummodel is ook gekozen voor blauw. Het duurste model van $500 heeft een keramische mengkom met reliëf, terwijl de goedkopere uitvoering van $400 een stalen mengkom met witte coating heeft. Net als de normale standmixers kun je kiezen voor 10 snelheden en een kop die je kunt kantelen.

KitchenAid 100 jaar Editie

Wie wat beter kijkt ziet nog wat meer unieke details, zoals een ouderwets KitchenAid-logo. Het ziet er nu al uit als een klassieker en als je het helemaal compleet wil maken kun je er zelfs een $7.700 kostende bijpassende oven bij kopen. Wat jammer is, is dat deze uitvoering alleen in de VS verkrijgbaar zal zijn. Maar niet getreurd: zoek je nog een KitchenAid standmixer, dan is er gelukkig keuze genoeg, ook uit bijzondere modellen.

KitchenAid 100 jaar Editie

Naast verschillende tinten blauw kun je kiezen uit koperkleur, matzwart en allerlei bijzondere uitvoeringen. Kijk maar eens bij Kookwinkel.nl of fonQ.

KitchenAid Special Edition 100 jaar

Heb je geen idee wat je met zo’n grote keukenmachine aan moet? Geen nood, je kunt er van alles mee: slagroom kloppen, pasta of brownies maken, pizzadeeg kneden, maar ook hakken en spiraalpasta maken. Daarvoor gebruik je de extra opzetstukken voor het maken van plakjes komkommer, het schaven van kaas of… wat je maar wilt. Je kunt elke dag wel gebruik maken van je KitchenAid, als je maar wat tijd erin steekt om het apparaat te leren kennen.