Paragon Mat inductiekookplaat

Deze inductiekookplaat houdt exact de juiste temperatuur

Tv-chefs zoals Jamie Oliver koken op de meest vreemde plekken. Terwijl jij denkt dat je met een nóg grotere en mooiere keuken beter zult koken, laat Jamie zien dat je ook op een houtvuurtje en zonder stromend water in de buurt een perfecte driegangenmaaltijd kunt maken. Zoek je het minder primitief maar heb je ook geen plek voor die gigantische keuken, dan is de Paragon inductieplaat je beste vriend. Daarmee kan niets meer mislukken.

Paragon Mat inductiekookplaat

Paragon inductiekookplaat met exacte temperatuur

De Paragon inductieplaat is bedacht door FirstBuild en is bedoeld om heel nauwkeurig de temperatuur te regelen. Over de prijs gaan we het later hebben. De kookplaat is voorzien van meerdere sensoren, die de warmte automatisch aanpassen zodra er iets dreigt aan te branden of als de temperatuur onder een bepaalde drempelwaarde komt.

De spullen zijn gericht op hobbykoks die een stap verder willen gaan. “Where others see a meal, you see a masterpiece”, vertelt FirstBuild in het filmpje. Hetzelfde bedrijf maakte eerder al de Paragon Probe voor sous vide-koken, waarbij de temperatuur ook heel nauwkeurig werd geregeld. Met dit kookplaatje heb je meer mogelijkheden. Het bestaat in feite uit twee onderdelen: het witte kookplaatje met daarop de roze Paragon Mat. De complete wet met kookplaat, mat en sous vide-hulpstuk kost je $350 via Indiegogo. Snelle beslissers kunnen ook via dit geheime linkje voor $199 bestellen (profiteer ervan zolang het werkt!).